Van der Werff: Verlenging of het buitenland

​Maikel van der Werff verkeert in een onzekere positie bij Vitesse. De verdediger, die maandag zijn dertigste verjaardag viert, staat open voor een langer verblijf in Arnhem, maar de club maakt geen haast om zijn aflopende contract te verlengen.

"Tijdens de winterstop hebben we gezeten en daarna niet meer", reageert Van der Werff in gesprek met Omroep Gelderland. "Of dat iets zegt? Geen idee, we zien het wel. Ik sta zelf open voor verlenging. En ik sta ook open voor een andere uitdaging of een avontuur in het buitenland. Maar voorlopig focus ik me op de wedstrijd van zaterdag en de duels die daarna nog komen."


De aanvoerder van Vitesse wil weinig kwijt over zijn onzekere situatie in het Gelredome. "Ik wil het seizoen hier gewoon goed afsluiten en dan zien we wel waar we staan. We moeten de play-offs halen en dat gaat ook gebeuren. Ja, daar ben ik van overtuigd. Ik zeg dat op basis van onze mentaliteit en de wedstrijden die we hebben gespeeld. Daar zaten ook goede tussen zoals tegen PSV en AZ."

Van der Werff kwam dit seizoen negentien competitieduels in actie. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij twee assists. Trainer Leonid Slutsky hoopt dat de mandekker blijft. "De contracten van Alexander Büttner en Maikel lopen allebei af. Ik zou ze allebei graag willen behouden. Maar daar ga ik niet over, dat is de clubleiding die daarover beslist."


Bron: voetbalprimeur.nl​

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
dinsdag 25 juni 2019

Captcha afbeelding

Scoreboard

Laatste update

Programma Vitesse

Vitesse - FC Midtjylland
  1.   1st juli, 2019 12:00
Vitesse - Ajax 2
  1.   3rd aug, 2019 18:30


| Ultras Arnhem | Studio ViaNova | Disclaimer

Zoek