Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ultrasarnhem.nl/

Feest bij speciaal Airborne-duel

Vitesse en Fortuna Sittard hebben er samen een heerlijke voetbalavond van gemaakt. Bij het speciale Airborne-duel werd ook nog de pas overleden Fernando Ricksen herdacht. Daarna speelde Fortuna Sittard een sterke eerste helft en leek te gaan winnen, tot Vitesse in de slotfase de wedstrijd kantelde.
BSR Soccrates

Linssen zorgt voor feest bij speciaal Airborne-duel

en kantelt wedstrijd in slotfase

Mark Diemers opende voor de bezoekers na 25 minuten voetballen de score. Pas na rust kon Vitesse wat terug doen. Tim Matavz schoot de 1-1 binnen, maar kon niet lang genieten van de gelijke stand. Slechts 3 minuten later keek Vitesse weer tegen een achterstand aan. Martin Angha zorgde voor de 1-2.

Prachtige slotfase
Bryan Linssen kopte in de 81ste en in de 83ste minuut 2 ballen prachtig binnen en zette zo zijn ploeg weer binnen no-time op voorsprong! Matus Bero liet het publiek in de blessuretijd zelfs nog een extra keer juichen toen hij de 4-2 maakte. Zo kregen de aanwezige veteranen van de Slag om Arnhem een prachtige slotfase te zien en kon Vitesse hen eren met 3 punten.

Bron: sportnieuws.nl