Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ultrasarnhem.nl/

Fraser moet uitleg geven na commotie: "Enige die context echt weet, ben ik zelf"

Henk Fraser snapt dat Vitesse niet blij is met de timing van zijn vertrekaankondiging, maar staat nog steeds achter zijn opmerking. De coach liet zich bij Studio Voetbal ontvallen dat hij na dit seizoen uit Arnhem vertrekt.

"Zij hebben recht van spreken door het een onhandig moment te noemen, maar dat is niet mijn mening. Ik sta er ook nog achter", zegt Fraser in gesprek met Omroep Gelderland. De coach stelt dat hij met zijn opmerking niet een direct vertrek wil forceren.

"De enige die de context van die opmerking echt weet, ben ik zelf. Ja, ik ben er wel uit. Natuurlijk kan het heel goed dat we na twee jaar uit elkaar gaan. Ik begrijp best dat ik mensen in verwarring heb gebracht en snap de aannames. Die roep ik ook over mezelf af. Maar ik wil zeker niets forceren. Als ik op een breuk uit was geweest, hadden we waarschijnlijk derde gestaan en niet zevende", aldus Fraser.

De coach wordt ondertussen wel gelinkt aan Maccabi Haifa, waar oud-collega Mo Allach technisch directeur is. "Het is niks voor mij en zeker niet aan de orde. Ik wil hier het seizoen afmaken. Ik denk dat ik er niet eens goed genoeg voor zou zijn. Wat dat betreft ben ik niet overdreven impulsief. Het lijkt me ook hartstikke moeilijk op die manier, dus dat is niet de insteek."

Bron: Voetbalprimeur

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

Laatste reacties

RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Weer een echte!
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Sterkte allemaal
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

7 Leden
18 Bezoekers