Station Linssen Centraal

Bryan Linssen had alle reden tot lachen na de wedstrijd tussen Vitesse en PEC Zwolle van vrijdagavond. De 28-jarige Limburger zag kort na rust nog een doelpunt afgekeurd worden, maar scoorde in de slotfase alsnog én heeft zijn naam verbonden aan een ministationnetje.

Nadat Linssen de 3-0 einstand vastlegde, vierde hij zijn doelpunt door een trein uit te beelden. De aanvaller had een afspraak gemaakt met de cameraman van Vitesse TV, vertelde hij na afloop aan FOX Sports. "Die heeft een hele aparte verzamelingsbehoefte: hij spaart treinen. En hij had nog een stationnetje thuis, maar daar had hij nog geen naam voor", verklaarde Linssen breed glimlachend. "Als ik dit zou doen bij een goal, heette dat Linssen Centraal, hahaha. Nu komt er een mooi bordje met 'Linssen Centraal'."

De beloofde goal van de aanvaller arriveerde met een half uur vertraging. Kort na rust scoorde Linssen al uit de rebound na een gemiste penalty van Tim Matavz, maar arbiter Rob Dieperink zag hem te vroeg inlopen: de 'doelpuntenmaker' kreeg geel en Matavz mocht opnieuw aanleggen, tot onbegrip van Linssen. "Dat vind ik wel belachelijk, hoor... Ik vroeg ook aan hem: waarom krijg ik een gele kaart? Maar daar kun je niet veel van zeggen op het veld. Alles wat je zegt, wordt toch tegen je gebruikt."

Bron: VP

 

Reacties 6

Patrick Achterkamp op zaterdag 17 augustus 2019 18:03

Prachtig

Prachtig
Zuid op zaterdag 17 augustus 2019 18:57
De Aftrap op zondag 18 augustus 2019 11:31
Esther Boekhorst op zondag 18 augustus 2019 13:15

Wat grappig. Nou is Paul Joosten helemaal niet meer van de zolder af te krijgen.

Wat grappig. Nou is Paul Joosten helemaal niet meer van de zolder af te krijgen.
Judith Kapel op maandag 19 augustus 2019 18:07
Maffe Rick op dinsdag 20 augustus 2019 17:53
Gast
zondag 29 maart 2020

Laatste reacties

Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

4 Leden
43 Bezoekers