Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ultrasarnhem.nl/

Vitesse kegelt Heracles uit bekertoernooi

Vitesse heeft voor het tweede seizoen op rij Heracles Almelo uitgeschakeld in het KNVB-bekertoernooi. De Arnhemse club zegevierde in Twente met 2-0. In oktober 2018 was de uitslag hetzelfde.

Bron: Telegraaf

Vitesse kwam snel op voorsprong uit een indraaiende vrije trap van Oussama Tannane (ex-Heracles), waarop doelman Michael Brouwer zich verkeek (0-1). Brouwer is de reservekeeper van de ploeg uit Twente. In het bekertoernooi mag hij wel altijd aantreden. Beide ploegen waren daarna tot aan de rust niet in staat om hun aanvallers in stelling te brengen.

Met een dubbele wissel trachtte trainer Frank Wormuth van Heracles zijn machteloze ploeg van nieuwe impulsen te voorzien. Doelman Remko Pasveer (oud-Heracles) kreeg het inderdaad wat drukker, maar hij kwam niet in grote problemen.

Na een uur verdubbelde Tim Matavz met een fraaie voetbeweging de marge, na goed voorbereidend werk van Tannane. Daarna speelde het betere Vitesse een gewonnen wedstrijd. In de kwartfinales komt de Arnhemse ploeg uit tegen de winnaar van het duel tussen Ajax en Spakenburg, later op woensdagavond.

Bron: Telefgraaf

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

Laatste reacties

RIP Richard Wien
15 maart 2024
RIP Maat! Gone but never forgotten
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Mooie tijden beleefd helaas mocht ook jij niet oud word...
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Weer een echte!
RIP Richard Wien
15 maart 2024
Sterkte allemaal
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

5 Leden
38 Bezoekers