Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ultrasarnhem.nl/

Vitesse walst over dolend VVV heen

Vitesse heeft de uitwedstrijd bij VVV-Venlo overtuigend gewonnen. De Arnhemmers waren effectief in Venlo en zegevierden met 0-4.

Bron: Eredivisie.nl / Fox Sports

VVV startte veelbelovend aan het duel, maar sprong in het eerste half uur slordig met de kansen om. Vitesse was veel effectiever, met vier doelpunten tussen de 29ste en 54ste minuut.

Bryan Linssen scoorde de eerste goals van Vitesse. Riechedly Bazoer tekende nog voor rust voor de 3-0. Na de hervatting haalde Nouha Dicko het laatste beetje spanning uit de wedstrijd.

Vitesse klom naar de derde plaats van de Eredivisie, met net zoveel punten als PSV dat een beter doelsaldo heeft. De achterstand op koploper Ajax bedraagt slechts drie punten. VVV verliest voor de vierde keer op rij en staat dertiende. (FOX Sports/ANP)