Niet ingelogd

Inloggen Nieuw account

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.ultrasarnhem.nl/

VVV-Venlo mist clubtopscorer tegen Vitesse

VVV-Venlo moet het zaterdag tegen Vitesse stellen zonder clubtopscorer Evert Linthorst. De middenvelder - in negen duels goed voor vier doelpunten - kampt met een liesblessure, die hij opliep bij Oranje onder 20. Richard Neudecker vervangt hem. Verder houdt Robert Maaskant vast aan de spelers die twee weken geleden begonnen aan het verloren duel met PSV (4-1).

Bron: FCUpdate

"Tegen PSV hebben we behoorlijk goed gespeeld. In balbezit hebben we de juiste dingen gedaan, maar je neemt het op tegen een topploeg. Ik wil deze lijn doortrekken en daarom verander ik niets. Richard gaat dus alleen Evert vervangen", citeert De Limburger Maaskant. "Richard heeft een mindere periode gehad, maar kan nu laten zien wat hij in zijn mars heeft."

Met Vitesse ontvangt VVV de huidige nummer vier van de Eredivisie, de Venlonaren zelf staan dertiende. Ondanks die verschillen op de ranglijst ziet Maaskant mogelijkheden. "Vitesse is redelijk kwetsbaar achterin. Daar moeten wij van zien te profiteren. Ze krijgen veel doelpunten tegen uit dode spelmomenten. Daarentegen maken ze wel makkelijk doelpunten. Het is een ploeg die zomaar derde kan worden achter Ajax en PSV."

Bron: FCupdate.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

Laatste reacties

In loving memory
25 september 2023
RIP Erik Peters ☆♡
Zo gaat dat in Arnhem
15 januari 2022
Haha lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Video's - Ultra Fanatiek
07 oktober 2020
Lekker
Donaties worden gebruikt voor
webhosting & ontwikkeling!

Partner banner

Laatste aanmeldingen

Online stats

4 Leden
46 Bezoekers